Tuleeko HYPOXILLA Tuloksia?

Meille HYPOXILLA on tosi tärkeää, että tulokset puhuvat puolestaan – kaikissa tapauksissa. Vuonna 2002 tehdyssä tutkimuksessa (Dr. Norbert Egger), johon osallistui 1.527 kpl 25-55 vuotiasta naista, verrattiin koehenkilöiden reisien ja vyötärön ympärysmitan pienentymistä. Koehenkilöt jaettiin ryhmiin, joista osa harjoitteli perinteisesti ilman HYPOXI-laitetta, joko kävelemällä tai juoksumatolla tai kuntopyöräillen. Osa taas harjoitteli HYPOXI-laitteiden avulla. Molemmat ryhmät noudattivat samaa ruokavaliota ja seuranta-aika oli 6 kuukautta.

Tulokset olivat häkellyttäviä HYPOXI-ryhmän eduksi – reisien ympärysmitta pieneni yli kolmenkertaisesti ja vyötärön ympärysmitta pieneni yli nelinkertaisesti normaaliin harjoitteluun verrattuna.

Siksi HYPOXI®- studioita on maailmassa jo yli 3000. HYPOXI®n vannoutuneisiin käyttäjiin kuuluu muun muassa Madonna, Simon Cowell, Robbie Willams ja Cheryl Cole.

Katso Siskon asiakaskokemus
 

HYPOXIKati Vuorela