Kotilieden toimittaja testasi HYPOXIN - odotukset ylittyivät

Kaunista syksyistä, hieman viileää tiistaita!

Kotilieden toimittaja kävi testaamassa Hypoxia Meilahdessa. Lue jutusta kuinka kiireisen toimittajan elämään mahtuivat Hypoxi treenit ja ruokavalio. Saatat yllättyä myös tiedosta, että HYPOXIN tulokset myös kestävät kehossa pitkään ja hoitoja voi jatkaa ylläpitohoidoilla intensiivijakson jälkeen

“Haaveeni oli päästä kiusallisesta vatsamakkarasta eroon ja samalla saada pientä buustia liikunnan aloittamiseen.Räätälöityyn 12 kerran ohjelmaani (kolme kertaa viikossa kuukauden ajan) kuului 20 minuuttia ihopukua ja sen jälkeen suljetussa sukkulassa ali- ja ylipaineella toimivaa kuntopyöräilyä 30 minuuttia matalalla sykkeellä. Näiden lisäksi noudatin Hypoxi-päiville suunniteltua ruokavaliota. “

“Muutaman viikon kesälomakaan kesäjuhlineen ja löhöilyineen ei tehnyt hallaa tuloksilleni, vaan olin jopa laihtunut hieman. Erityisen ihanalta Hypoxi tuntuu juhlien jälkeen, kun kehoon on kertynyt nestettä juhlajuomista. Hypoxi saa nesteet liikkeelle, eivätkä ne jää kiusaamaan ja turvottamaan kehoa päiväkausiksi. “

hypoxi-tulokset.jpg
hypoxiSaara Kestihypoxi