Kulutatko kesällä kaloreita vai aurinkotuolia?

Kesä.png

Kesään kuuluvat loma ja lekottelu, koska tarvitsemme palautumista arjesta ja työstä. On kuitenkin hyvä pitää liikuntatottumuksista ja terveellisestä ravinnosta kiinni myös lomalla. Porissa Hypoxi on avoinna myös heinäkuussa, joten voit halutessasi viettää oikean hyvinvointiloman. Kerron sinulle nyt viisi hyvää syytä lähteä Hypoxiin heinäkuussa:


1. Saat energiaa

Kun lisäät lomapäiviisi sopivasti liikuntaa ja terveellistä ravintoa, jaksat paljon paremmin myös nauttia lomasta. Hypoxi on kevyttä ja terveellistä liikuntaa, joka lisää verenkiertoa ja parantaa näin aineenvaihduntaa. Ja kun Hypoxin lisäksi syöt monipuolisesti kasviksia, marjoja ja hedelmiä on olosi kevyt ja huomaat olevasi pirteä kuin peipponen.


2. Sinulla on aikaa liikkua

Vaikka nauttisitkin rennoista kesäpäivistä mökillä tai rannalla, on lomalla enemmän aikaa myös liikunnalle. Vaikka et lähtisikään kuntosalille, mikset kävelisi rannalla, uisi järvessä tai pelaisi pihapelejä lasten kanssa? Porin Hypoxi on avoinna myös heinäkuussa, joten voit helposti aloittaa päiväsi myös polkemalla Hypoxi-pyörää ja huilailemalla avaruuspuku päällä.

3. Saat nesteet liikkeelle

Tottakai toivomme, että saamme nauttia heinäkuussa helteistä, mutta helteissä on yksi varjopuoli: neste kerääntyy kehoon. Tähän Hypoxi on loistava ratkaisu. Koska Hypoxi kiihdyttää aineenvaihduntaa, saat sen avulla nesteetkin liikkeelle.


4. Kesällä on helppo syödä terveellisesti

Kesä on terveellisen ravinnon kulta-aikaa, koska kasviksia ja marjoja on paljon tarjolla. Tuoreet mansikat, mustikat, herneet ja pikkuporkkanat ovat vielä kaiken lisäksi niin maistuvia naposteltavia.

Grilliruokakin voi olla terveellistä. Grilliin ei ole aina pakko laittaa makkaraa tai paksuissa marinadeissa pyöritettyjä kyljyksiä, vaan voit grillata kanaa, kalaa ja kasviksia. Oletko jo maistanut grillattua nektariinia tai melonia? Nam!

Kesä ja hedelmät.png

5. Saat varaslähdön syksyyn

Olet varmaan huomannut, että kuntosalit ja ryhmäliikuntatunnit täyttyvät syksyllä. Moni aloittaa laihduttamisen tai kuntoprojektin elo-syyskuussa, kun palaa lomalta arkeen. Mikset aloittaisi jo nyt? Pääsisit kuntoilun makuun tai painotavoitteeseen muita aikaisemmin.

Lisäksi minulla on tarjota sinulle mahtava porkkana! Kun varaat Hypoxi-jakson ennen elokuun puoliväliä, saat jaksoon kaksi ylimääräistä kertaa! Porissa voit aloittaa jo nyt tai sitten loman jälkeen - sinä päätät. Raumalla lomailemme heinäkuun, mutta ainakin voit varata jo nyt ajan ilmaiseen konsultaatioon.

Toivotan kaikille helteistä ja liikunnallista kesää