Hypoxi tukena elämäntapamuutoksessa

Hypoxi on monelle paikka, josta elämäntapamuutos lähtee liikkeelle.

Tärkeänä osana Hypoxi-jaksoa on oikeanlainen ruokavalio, pelkät laitteet eivät itsessään saa sinua vielä laihtumaan. Ruokavalio kootaan jokaiselle henkilökohtaisesti omientarpeiden mukaan. Saat valmiin esimerkin sekä annostaulukot, joilla saat syömiseen mukavaa vaihtelua. Studion ohjaajalta saat täyden tuen matkasi varrelle.

Hypoxi hedelmät.png

Raumalainen asiakastarina:

Nainen 60v aiemmin epäsäännöllinen ateriarytmi johti iltanaposteluun, suklaalevyjä saattoi mennä monia illan aikana ja herkuttelusta podettiin huonoa omatuntoa seuraavana päivänä. Vyötäisillä näkyi napostelun tulos sekä olo oli tukala, ja väsynyt. Päivän aikana saatu energia oli kulutukseen nähden liian alhainen sekä vedenjuonti oli lähes olematonta.

Pienillä muutoksilla saatiin paljon aikaan. Päivittäiseen syömiseen lisäämällä kasviksia, marjoja ja hedelmiä saatiin makeanhimoa hillittyä. Säännöllinen ateriarytmi piti huolta siitä, ettei verensokeri päässyt liian alhaiseksi ja altistanut mieliteoille.

Hypoxi jakson aikana ”vanne” vyötäröltä katosi. Naisen omien sanojen mukaan olo on virkeämpi ja hengitys kulkee paremmin.

Hypoxin jälkeen opitut ruokailutottumukset ovat pysyneet. Aamulla aiemmin kahvin kanssa nautitut vitamiinit juodaan nyt vedellä, ja herkuista osataan nauttia.

Hypoxista tuli mukava harrastus, joka jatkuu edelleen....

Hypoxi mittaukset.png

Meillä Hypoxissa on aina maksuton konsultaatiokäynti, jossa kartoitamme tilanteesi ja katsomme, minkälainen HYPOXI-jakso sinulle sopii parhaiten. Kosultaatiokäynti pitää sisältää laitekokeilu ja pääset kyselemään kaikkia miestäsi askarruttavia asioita.

Varaa oma aikaisi

Raumalle: rauma@hypoxi.fi tai 0400103827

Poriin: pori@hypoxi.fi tai 0401413050