HYPOXI 

HYPOXI-menetelmässä kevyt matalasykkeinen liikunta yhdistetään kehon ongelmakohtiin kohdistettavaan vaihtelevaan ilmanpaineeseen. Yhdistelmä parantaa ongelma-alueiden verenkiertoa ja imusuoniston toimintaa (poistaa nesteitä).

HYPOXI palautusharjoituksen ansiosta palautuminen on tehokasta ja nopeaa, jolloin treenejä voi tehostaa ja suorituskyky nousee. Voit tehdä palautus treeniä oman tarpeesi mukaan.
HYPOXI rasvanpoltto kohdentaa rasvanpolton ongelma-alueille parannetun verenkierron avulla. Jotta kohdennettu rasvanpoltto saadaan aikaiseksi, tulee HYPOXISSA käydä kokonainen hoitojakso ja tukea jaksoa hypoxi ohjaajan kanssa katsotulla kevennetyllä ruokavaliolla.

 
Hypoxi Porissa ja Raumalla
 
 

HYÖDYT URHEILIJALLE

  • Lisää verenkiertoa

  • Poistaa maitohappoa

  • Tehostaa imusuoniston toimintoja (poistaa nestettä ja kuljettaa pois kuona-aineita, happoja)

  • Tasapainottaa hermoston toimintaa (sympaattisen ja parasympaattisen)

  • Kesto 30 min/kerta

 

hyödyt kiinteytyjälle

  • Näkyviä ja mitattavia tuloksia jo 4 viikossa

  • 3 kertaa paremmat tulokset kuin liikunnan ja laihdutuksen yhdistelmällä

  • Polttaa tehokkaasti sisäelinrasvaa

  • Vähentää tehokkaasti selluliiittia

  • Henkilökohtainen ohjaus

 

laitekokeilu

Sinun on aina mahdollista varata laitekokeiluaika, jolloin pääset ensin kokeilemaan millaisia laitteita hypoxilla on tarjota ja miten hypoxi toimii.

Lue lisää
 

 

 
keltainen.jpg
 

Katso miten hypoxi toimii

 

Urheilijoiden kokemuksia:

Kim Hirschovits, jääkiekkoilija

”Käytän HYPOXI –pyörää palautuakseni pelien rasituksista. Yli- ja alipaine yhdistettynä pyöräilyyn on huomattavasti tehokkaampi palautumiskeino kuin perinteinen kuntopyörä.”

 

Elina Gustafsson, nyrkkeilijä

”Omat Hypoxi kokemukseni ovat erittäin positiiviset. Palautusohjelmalla saa uskomattoman nopeasti jalat palautettua, mikä on tärkeää seuraavan reenin kannalta. Painoa vetäessä Hypoxin rasvanpoltto antaa todella hyvää boostia painon nopeampaan laskuun ja nesteet lähtee hyvin liikkeelle. Mikä parasta, Hypoxin jälkeen olo on aina niin mahtava, kevyt ja rentoutunut.”

henri ojala, maastopyöräilijä

”Minun mielestä palauttavien hypoxihoitojen vaikutus on merkittävä. Kuuden kerran hoitojakson jälkeen oikeastaan koko treenamiseni yleisilme oli pirteämpi; treenit pystyi vetämään läpi kovempaa ja harjoitusten kestoa pystyi kasvattamaan. Tärkein muutos kilpaurheilijalle on kuitenkin se, että hoitojakson jälkeen sain kropasta irti ne puuttuvat tehot mitkä jäivät ennen hoitoja uupumaan”

 

Lähde Hypoxi.fi.